OM MIG

..Ja hvem er jeg ? Det er altid svært at skulle beskrive sig selv og hvem man er og hvad man kan.

Så jeg vil starte med at sætte citat ind fra min side, folk har skrevet om mig på min side på facebook:

"Ditte Maria er intet mindre end fantastisk ! Hendes væsen og kærlighed er enorm og det mærker man straks ligeså snart man møder hende. hun rammer "spot on" og jeg vil til enhver tid anbefale hende...."

En anden skriver...

"Hun er utrolig dygtig, meget imødekommende, stille og rolig. Man føler sig tryg og går derfra med en fantastisk ro i både krop og sjæl."

Mit navn er som sagt Ditte Maria. Jeg er et dybt spirituel menneske af natur. Jeg har altid været optaget af det som er større end livet og magien i verden. Jeg har altid været fascineret af det som det blotte øje ikke kan se, men det som vi mærker, føler og smager, men ikke tør sanse. 

Jeg startede i opvågning ved Johnny Tempeldal tilbage i 2013, for at vågne til den jeg i virkligheden er, altså mit sande væsen og sjæl. Dette har ført til at jeg med stor ydmyghed har fået lysten til at hjælpe andre i deres søgen mod at komme hjem i sig selv og skabe de bedste muligheder for udvikling og evnen til at se sig selv. Har derfor dykket ned i håndlæsningen, som det første trin mod at hjælpe folk til selvhjælp. Blev uddannet håndlæser tilbage i 2016. 

Da de afdøde blev ved med at ville kommunikere med mig, men at jeg ikke forstod deres budskaber og måden at pakke dem ud på, blev jeg nød til at søge dybere ind i dette. derfor valgte jeg at gå den clairvoyante vej og blive uddannet clairvoyant medium. Her trænede jeg helt konkret afdødekontakten, hvor jeg fik redskaber til at skabe en kanal imellem vores verden og deres og derved formidle nogle smukke kærlige budskaber herfra. Blev færdig i 2018 og har derefter arbejdet intenst med energien, sessioner og klarsyn.

Og hvor kommer vølven så ind i billedet....

Ja det er kommet lidt hen af vejen. Hun har fundet sit indpas som jeg er kommet mere hjem i mig selv, mærket naturen i min sjæl og mærket hvordan den kommunikere. Jeg føler, mærker og ser hvert lille tegn fra det som omgiver os og er så heldig at have oplevet magien heri. ikke mindst visdommen fra træernes rødder og hvisken i vinden. Energien har forstærket sig i skovens magiske verden og her oplever jeg magiens væsner og den magiske kraft, som guider og vejleder mig i mit kald som vølve. Jeg lære af naturen og af dens dyr, lære af fortidens spor og kraftfulde kvinder som viser sig i disen, når tusmørket har lagt sig. Det mest kraftfulde øjeblik, er lige derimellem..... Lige der hvor lys og mørket mødes. Lige der hvor enten dag bliver til nat, eller nat bliver til dag.

Jeg føler mig utrolig velsignet i at få lov til at udøve denne gamle form for magi og kraft.

Så hvem er jeg ?

Vølven

Ditte Maria